Versnel uw Medtech-project
In MedTech is tijd meer dan ooit een cruciale succesfactor geworden. De tijd tussen het eerste idee en de uiteindelijke go-to-market wordt steeds korter. Daarnaast wordt de gezondheidszorg ook steeds technischer. Om een antwoord te bieden aan die twee tendensen stelt Sirris haar technologische expertise - aangepast aan de medische sector - ter beschikking.


Verkort de tijd tussen idee en industrialisatie
Met onze Fast Response Engineering Services for Healthcare bieden wij u een waaier aan expertise en kennis van de nieuwste technologieën en producten. Daarmee bespaart u niet alleen tijd en geld, het concurrentievermogen van uw producten en uw bedrijf vergroten ook.

Van bij het prille begin helpen wij u focussen op industrialisatie. Met een volledig functionele proof-of-concept, garanderen wij u ook dat de doorlooptijd van basisconcept tot industrialisatie tot het absolute minimum beperkt wordt. 

Tot uw beschikking voor elk type proof-of-concept

1
Een geïntegreerde technische dienst gewijd aan de gezondheidszorg, van bij het begin gericht op het ontwikkelen van een degelijke visie op uw product.
2
Een ecosysteem van leveranciers, partners, academische laboratoria die innovatie in de gezondheidszorg kunnen ondersteunen.
3
Een high-tech infrastructuur en multidisciplinair team van ingenieurs die de medische omgeving en haar regels begrijpen.
Uw Medtech-project tot een hoger niveau tillen?
Sirris helpt u er graag mee!
contacteer ons vrijblijvend

Verhalen van ondernemers

Ontdek hoe Sirris heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van Smart Health producten 

PCR-tests bij ULiège - Aan het begin van de coronacrisis ontwikkelde ULiège al PCR-tests die op grote schaal konden worden uitgerold. Samen met o.a. Sirris ontwikkelde het ook een originele methode voor productie van dozen met 96 gaten die nodig waren bij de analyse van de teststalen, maar door de crisis niet meer beschikbaar waren. De autonome productie van de dozen waarborgde de testcapaciteit in België.

Verhalen van ondernemers

Ontdek hoe Sirris heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van Smart Health producten

Microchip van Coris BioConcept spoort snel antibioticaresistente bacteriën op - Coris BioConcept deed een beroep op Sirris’ expertise in microproductie, om een biomedische microchip te ontwikkelen waarmee zeer snel en in één keer antibioticaresistente bacteriën kunnen worden opgespoord.

Hoe kunnen we u ondersteunen?

Wenst u een van onze experten te spreken? Of wilt u graag meer informatie over onze activiteiten? Neem contact met ons op! Onze Business Developer Innovation & Testlabs, Hilde Krikor, helpt u met veel plezier verder.