Het EOB heeft zijn onlinetutorial over het Europees Octrooiregister bijgewerkt. De recente veranderingen zijn er nu in opgenomen.

Op 7 november organiseren de octrooicellen van WTCB, Centexbel, Sirris en Essenscia een halve informatiedag over de opportuniteiten geboden aan bedrijven via intellectuele eigendomsrechten.

In een video, die werd opgenomen met experts, wordt uitgelegd wat een bedrijf wel en niet kan doen in geval van namaak en hoe het zich kan voorbereiden.

Een webcast om te leren hoe je oplossingen van artificiële intelligentie kunt beschermen om ze te gelde te maken.

Met CLIR van de WIPO (Wereldorganisatie voor de Intellectuele Eigendom) kun je synoniemen zoeken en woorden vertalen in 13 talen.

Het Europees merk heeft steeds meer succes bij bedrijven.

Enkele cijfers over in België gedeponeerde octrooien en door Belgische bedrijven in Europa gedeponeerde octrooien.

Springer Nature heeft het eerste wetenschappelijke boek uitgegeven waarvan de inhoud volledig door een machine is gegenereerd. Het gaat over onderzoek naar lithiumionbatterijen.

Om te genieten van de bescherming van bedrijfsgeheimen moet je redelijke schikkingen treffen om dit geheim te garanderen. Waarover gaat het?

Wat moet je als bedrijf voorzien als je werk geeft aan studenten of stagiairs die meewerken aan innovatieve projecten waarvoor intellectuele eigendom met toegevoegde waarde wordt gecreëerd?