'The 7 Transformations Experience': een nieuwe dimensie voor uw onderneming

Waar staat uw onderneming vandaag? Waar denkt u dat ze over vijf jaar zal staan? En over vijftien jaar? Hoe groot of klein ze ook is, en ongeacht de menselijke en financiële middelen waarover ze beschikt, uw onderneming is in staat om te evolueren. Bent u bedrijfsleider of werkt u in een maakbedrijf en wilt u meer inzicht krijgen in de uitdagingen van de fabriek van de toekomst?  Dan is 'The 7 Transformations Experience' van Agoria en Sirris voor u bedoeld.

'The 7 Transformations Experience' is een dynamische en interactieve onlinecursus die u bewust maakt van de zeven transformaties van de industrie van de toekomst.

Het doel van de onlinecursus die Agoria en Sirris hebben uitgewerkt, is om u concrete informatie aan te reiken die u nodig hebt om vooruit te gaan, om de positie en het concurrentievermogen van uw onderneming op de Belgische, Europese en internationale markt te versterken.

Geïnspireerd op échte fabrieken van de toekomst

In deze onlinecursus beantwoorden we al uw vragen over de fabriek van de toekomst en de zeven transformaties die daarvoor nodig zijn. De ervaring die wij u bieden is volledig geïnspireerd op de acties van andere bedrijven die, net zoals uw onderneming, iedere dag willen evolueren in een context van hevige concurrentie.

Digitalisering van de onderneming en haar productiemiddelen, automatisering, flexibele strategie, arbeidsorganisatie, optimalisatie van collaboratieve processen, permanente opleiding van het personeel ... de experts die u tijdens deze experience zult ontmoeten, zullen u helpen en u begeleiden om de ideale onderneming waar u naar streeft steeds beter te benaderen!

Speciaal voor u uitgewerkt

Of u nu CEO bent, kwaliteitsverantwoordelijke, R&D-ingenieur, HR-verantwoordelijke of verkoop- en marketingspecialist, deze onlinecursus is voor u bedoeld. U hebt de mogelijkheid om uw traject uit te stippelen zoals u dat wilt en de verschillende transformaties te ontdekken naargelang van wat u bezighoudt. U hoeft maar te klikken op een transformatie en de experts van Agoria en Sirris staan er voor u. Naargelang van de transformaties waarover u meer wilt weten, duurt de cursus tussen 20 minuten en 2 uur ... U bepaalt!

Mocht u een beroep willen doen op een van de experts van Agoria of Sirris om een antwoord te krijgen op een specifieke vraag, aarzel dan niet, zij staan tot uw beschikking.

Volg het voorbeeld van de ondernemingen die het label 'Factory of the future' al hebben behaald en ontdek de zeven transformaties die uw onderneming kan besluiten te implementeren om ook tot die ondernemingen van morgen te behoren!

Bent u klaar voor 'The 7 Transformations Experience'? Klik dan hier!